Alkalmaink - Istentisztelet

 


Istentiszteleteinket minden vasárnap de. 10 órától tarjuk.

Ünnepi istentiszteleteinkről honlapunkról, hírlevelünkból tájékozódhat.  


A de. 10 órás istentiszteletek alatt a gyermekeknek külön foglalkozást tartunk a gyülekezeti teremben, a kisgyermekkel érkezők számára Baba-Mama szoba áll rendelkezésre, ahol az istentiszteletet kihangosítva követhetik.

A vasárnapi istentiszteletek központi eleme a prédikáció, az igehirdetések írott példányait az könyvasztalról lehet elvenni.
Az könyvasztalnál olyan könyveket, olvasmányokat kínálunk, amelyek segítik a keresztyén ember mindennapi életben való tájékozódását, a lelki elcsendesedéseket. Útmutatásokat adnak, illetve nehéz helyzetekben nyújtanak támogatást. A könyveket minden esetben igyekszünk a piaci ár alatt továbbadni.

 

Gyermek/családos istentisztelet. Minden hónap negyedik vasárnapján családos istentiszteletet tartunk a 10 órás istentisztelet helyén. Ezeken az interaktív alkalmakon az istentisztelet egy kicsit kilép a megszokott medréből, bár minden része végső soron a helyén marad. Egy-egy apró mozdulat, gesztus teszi az istentiszteletet személyesebbé, „mássá”. Többek közt bemutatkoznak a hitoktatásban részt vevő gyermekek, de az egész gyülkezet közössége bekapcsolódik a liturgiába. Az istnetisztelet igazi közösségi élménnyé válik, amit csak fokoz, hogy az alkalom után a gyülekezeti terembet/udvaron beszélgetéssel, sütizéssel, teázással folytatódik alkalmunk.

 

----------------------------------------------------------------------

Minden hó 1. és 3. vasárnapján úrvacsorás istentisztelet.

 Istentisztelet: vasárnap 10 órakor